UTILITEITSBOUWRESTAURATIEPARTICULIERENHYPERWAVESPECIALE OBJECTENGEDENKTEKENSPRODUCTINFONIEUWSGESCHIEDENISMVOCONTACTVACATURESWEBWINKEL

Disclaimer

Hoewel bij het ontwikkelen van onze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd is of niet meer juist is. Cortlever - Agricola BV Natuursteen is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website.

© Copyright 2013 Cortlever - Agricola BV Natuursteen alle rechten voorbehouden.

Niets uit de tekst of grafische voorstellingen in deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Cortlever - Agricola BV Natuursteen worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins hetgeen van toepassing is op de gehele of gedeeltelijke bewerking. Aanvragen voor toestemming of verdere informatie dienen te worden gericht aan info@cortlever.nl


Bepaalde verwijzingen in deze website kunnen voeren naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden, waarover Cortlever - Agricola BV Natuursteen geen controle heeft.
Cortlever - Agricola BV Natuursteen draagt dus ook geen verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op deze servers.

Beeldmateriaal en teksten zijn eigendom van Cortlever - Agricola BV. Zonder schriftelijke toestemming van Cortlever - Agricola BV is het niet toegestaan deze voor verdere publicatie te gebruiken, zowel in print, druk als op het internet. Kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid.


Ontwerp en productie: Digivisie, Rotterdam
www.digivisie.nl
Image1

Image2