UTILITEITSBOUWRESTAURATIEPARTICULIERENHYPERWAVESPECIALE OBJECTENGEDENKTEKENSINTRODUCTIEBEGRAVENCREMERENBELETTERINGDECORATIESONDERHOUDGARANTIEASSORTIMENTWEBWINKELPRODUCTINFONIEUWSGESCHIEDENISMVOCONTACTVACATURESWEBWINKEL
Decoraties en assesoires

Een grafmonument krijgt door het model en het opschrift iets heel persoonlijks. U kunt hier echter ook nog een decoratie aan toevoegen, geheel passend bij de overledene. Denk bijvoorbeeld aan een vogel in brons, een gezandstraalde boot of zelfs een foto gestraald of met behulp van lasertechniek aangebracht in de steen.


Bronzen sculpturen
Brons past uitstekend bij natuursteen. Een fraai bronzen sculptuur dat past bij het gedenkteken, behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld de hobby van uw dierbare als uitgangspunt nemen voor een persoonlijke decoratie. Of een ander symbool ter herinnering aan uw geliefde.

Foto’s, afbeeldingen en gravures
Foto’s en andere afbeeldingen kunnen op verschillende manieren aan een gedenkteken worden toegevoegd. Met laseren, graveren of zandstralen zijn prachtige resultaten te bereiken.

Vazen
De keuze uit bijpassende, duurzame vazen bij uw gedenkteken is talrijk. Deze zijn leverbaar in verschillende materiaalsoorten (natuursteen, brons, RVS, aluminium), vormen en formaten.

Bloembakken
De keuze uit bijpassende bloembakken bij uw gedenkteken is talrijk. Deze bakken zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen (natuursteen, brons, RVS, aluminium) en daardoor zeer duurzaam.
 
Lantaarns en grafkaarsen
Er is een ruime keuze mogelijk uit duurzame en bijpassende lantaarns of graflichten en -kaarsen zodat u in alle weersomstandigheden een kaars kunt laten branden bij uw dierbare. De lantaarns zijn leverbaar in verschillende materiaalsoorten (natuursteen, brons, RVS, aluminium), vormen en formaten.

Graftrommels; een blijvende en onafgebroken herinnering
De plek waar een dierbare is begraven is een plek waar veel aandacht aan wordt geschonken. De steen wordt met zorg uitgekozen, over de tekst op de steen wordt lang nagedacht en het graf wordt netjes onderhouden. Deze aandacht en toewijding bieden troost en helpen bij de verwerking van het verlies. Een mooi grafmonument is een eerbewijs aan de overledene. Zo’n plek geeft nabestaanden in hun verdriet een houvast, zo’n plek wordt een rustpunt.
Steeds vaker kiezen we tegenwoordig voor een begrafenis, een kaart of een rouwadvertentie die niet standaard is. We willen graag laten zien dat de overleden dierbare een bijzonder mens was. Vaak is het moeilijk om deze wens goed vorm te geven. De tekst op de grafsteen is beperkt en het plaatsen van persoonlijke voorwerpen bij de steen stuit op allerlei praktische bezwaren. Ook is het lastig om de bloemen op het graf mooi te houden, na verloop van tijd bezoeken we het graf minder regelmatig, vazen waaien om en bloemen verwelken.
Een graftrommel is dan een uitkomst. Het is eigenlijk een kleine, zeer persoonlijke vitrine bij een graf. In een graftrommel kunt u foto’s, bloemen en andere tastbare herinneringen aan de overledene op een veilige en mooie manier bij het graf plaatsen. Zo kunt u in een graftrommel bijvoorbeeld de lievelingsknuffel van een kind, een brief aan een geliefde of een voorwerp van een bijzondere hobby smaakvol etaleren. Kunstbloemen, gekleurde linten, teksten in het glas zorgen voor een persoonlijke noot.
Een graftrommel zorgt ervoor dat het graf van uw dierbare een unieke plek wordt, met een blijvende herinnering. En omdat de graftrommel water- en windbestendig is, zijn alle herinneringen veilig en blijvend opgeborgen.
Of wel ‘perpetuus memento’: een blijvende en onafgebroken herinnering.

Foto op graf of foto op urn: sneller, goedkoper en milieuvriendelijk
Middels deze website heeft u de mogelijkheid een foto voor op de grafsteen of op de urn van uw dierbare te bestellen. Voor de foto op graf geldt natuurlijk een andere maat dan de foto op urn; tijdens de bestelprocedure wordt u dat vanzelf duidelijk. U kunt de foto, qua kleur en formaat, volledig naar eigen wens aanpassen. Bovendien heeft u hem binnen drie weken in huis.

Wanneer u deze code:     GH0251112
invult in het daarvoor bestemde hokje ontvangt u 10% korting op de verkoopprijs.


Image1

Image2