Home >
MVO >
UTILITEITSBOUWRESTAURATIEPARTICULIERENHYPERWAVESPECIALE OBJECTENGEDENKTEKENSPRODUCTINFONIEUWSGESCHIEDENISMVOCONTACTVACATURESWEBWINKEL

MVO door Cortlever - Agricola

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) betekent dat naast het streven naar economische en maatschappelijke winst (profit) ook rekening wordt gehouden met het effect van de activiteiten van ondernemingen op het milieu (planet) en dat ondernemingen oog hebben voor menselijke aspecten binnen en buiten de onderneming (people).
Ook bij Cortlever - Agricola Natuursteen streven we naar een goede balans tussen People, Planet en Profit. Dit ziet u terug in de volgende zaken:

Wij werken enkel samen met leveranciers die volgens Fair stone werken: de internationale standaard voor milieu en sociale omstandigheden bij natuursteenimporten uit ontwikkelingslanden en jonge industrielanden.

Wij gebruiken zo min mogelijk water tijdens het productieproces. Daarnaast wordt al het productiewater gezuiverd en vervolgens bijna volledig hergebruikt.

Wij zijn lid van NGS (Natuursteen Grafwerk Specialisten) , waarmee we gezamenlijk onze energie inkopen bij Nederlands groenste energieleverancier, Greenchoice . Als NGS lid participeren we tevens in de werkgroep duurzame natuursteen ( WGDN ).

Wij ondersteunen jaarlijks goede doelen, zoals in het recente verleden de Rotary Diemen, de KNRM en enkele sportverenigingen waaronder NEA Handbal .

We beoordelen en verbeteren continu de werkomstandigheden van onze medewerkers om deze zo optimaal en veilig mogelijk houden.


Cortlever - Agricola BV meesters in natuursteen


Waterrecycling Eich

KNRM Reddingboot MVO