Home >
UTILITEITSBOUWRESTAURATIEPARTICULIERENHYPERWAVESPECIALE OBJECTENGEDENKTEKENSPRODUCTINFONIEUWSGESCHIEDENISMVOCONTACTVACATURESWEBWINKEL

Natuursteen tegels

Corlever - Agricola is de expert op het gebied van natuursteen tegels. Of u nu op zoek bent naar tegels van natuursteen voor uw vloer, de wand of op het terras, wij bieden u graag onze uitgebreide kennis en service aan. Omdat wij ons alweer ruim 125 jaar de ervaringsdeskundige mogen noemen op het gebied van natuursteen tegels, is geen unieke wens voor ons onmogelijk. Wij zijn zeer geïnteresseerd in uw ideeën en filosoferen graag met u mee. Liefde voor natuursteen en de creativiteit brengt ons altijd bij een uniek concept. Natuurlijk kunt u ook het plaatsen van de natuurstenen tegels met een gerust hart aan ons overlaten.

Natuursteen tegels bij Cortlever - Agricola

Cortlever - Agricola levert al meer dan 125 jaar natuursteen tegels aan, aan zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben hierdoor ruime kennis opgedaan in de bewerking van natuursteen en alle daarbij denkbare toepassingsmogelijkheden. Of het nu gaat om een tafelblad, plint, vloer, aanrecht of een gedenkteken, wij kunnen alles voor u creëren. Dankzij onze samenwerking met uiterst professionele leveranciers, vakmensen en adviseurs kunnen wij inspelen op uw specifieke wensen en behoeften. Wij staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid en zijn daarom aangesloten bij vakgerichte organisaties als ABN, MVO, en WGDN.

Natuursteen tegels in onze showroom

Het is lastig om op het internet een duidelijk beeld te vormen, daarom bent u van harte uitgenodigd om in onze showroom een kijkje te komen nemen. In deze showroom hebben wij een uitgebreid assortiment natuurstenen tegels voor u tentoongesteld. Zo ervaart u zelf de uitgebreide mogelijkheden en kunt u het materiaal echt voelen. Wij helpen u graag aan advies op maat en onze professionele kijk op natuursteen en het onderhoud hiervan.
U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies of een afspraak op locatie. U kunt contact met ons opnemen via 020-699 35 58 of sales@cortlever.nl


Cortlever - Agricola BV meesters in natuursteen