UTILITEITSBOUWINTRODUCTIEKWALITEITREFERENTIESRESTAURATIEPARTICULIERENHYPERWAVESPECIALE OBJECTENGEDENKTEKENSPRODUCTINFONIEUWSGESCHIEDENISMVOCONTACTVACATURESWEBWINKEL

Utiliteitsbouw

Bij Cortlever-Agricola combineren we meer dan 130 jaar vakmanschap en ervaring met de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen. Onze opdrachtgevers in de utiliteitsbouw ervaren dit dagelijks. Samen met vooraanstaande architectenbureaus en ontwikkelaars realiseren we tal van fraaie en soms ook complexe projecten.

Of het nu gaat om gevelbekleding of vloeren, wanden of trappen, wij bieden u eersteklas natuursteen en een flinke dosis deskundigheid. Dat geldt uiteraard ook voor ons seriematige of enkelvoudige interieurprogramma voor badkamers, entrees en andere interieurtoepassingen.

Op basis van onze jarenlange ervaring en knowhow kunnen we u uitgebreid technisch en materiaalkundig advies geven. Desgewenst meten wij op locatie in. Graag denken we met u mee als het gaat om concrete oplossingen voor uw project. Het leggen van vloeren en het aanbrengen van gevel- en wandbekleding kunt u met een gerust hart aan onze gespecialiseerde stelploegen overlaten.

Het zal u niet verbazen: wij vinden natuursteen een prachtig product. Het is uniek materiaal met een grote onderscheidende klasse. Neem een kijkje bij referenties en ontdek dat ons specialisme grenzeloos is. In onze prachtige showroom zijn bovendien meer dan 100 soorten vloeren, keukenbladen en vele accessoires te zien.


Cortlever - Agricola BV meesters in natuursteen


Kiosk Zandvoort Belgisch Hardsteen

Restauratie trap Amsterdam Belgisch Hardsteen