Uw specialist in Belgisch hardsteen in de regio Amsterdam

Belgisch hardsteen is een prachtige natuursteen. Cortlever-Agricola is de ervaren natuursteen leverancier die al decennia met verschillende soorten natuursteen werkt. Vooral Belgisch hardsteen is in de bouw, interieurafwerking en op het terras een vaak toegepaste de steensoort. Dat komt vooral omdat het van origine een donkere romantische kleur heeft, die een warmte uitstraalt. Daarom is Belgisch hardsteen zeer geschikt voor uw thuissituatie of om een kantoor warmte te geven wat nodig is in de zakelijke sfeer. Cortlever-Agricola levert en bewerkt al meer dan 130 jaar natuursteen en is hiermee een begrip in en om Amsterdam.

 

Neem direct contact op

Belgisch hardsteen als gevelbekleding ter verfraaiing van uw woning

Belgisch hardsteen is een duurzaam product. Deze steensoort is ook uitstekend buiten te gebruiken. Bijvoorbeeld als gevelbekleding ter verfraaiing van uw woning, maar ook als terras, oprit, rond de vijver of zelfs als trap is deze natuursteensoort prachtig te gebruiken. Door de (vrijwel) oneindige mogelijkheden in bewerking van het hardsteen, is er voor elk interieur wel een geschikte bewerking te vinden die hierop aansluit.

Toepassingen Belgisch hardsteen

Belgisch hardsteen wordt al decennia lang gebruikt in en rond de woning. Belgisch harsteen zorgt voor een strakke afwerking van uw vloer en plinten. Wist u dat u deze natuursteen ook kunt gebruiken voor andere toepassingen zoals een aanrechtblad, vensterbank of wandbekleding? De specialisten van Cortlever-Agricola informeren u graag naar alle mogelijkheden en toepassingen. Omdat wij al meer dan 130 jaar een begrip zijn op het gebied van natuursteen, vinden wij het erg fijn om advies op maat te geven.

Voor meer productinformatie, toepassingsmogelijkheden en vragen omtrent ons werk zijn wij u graag van dienst. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via 020 – 699 35 58 of sales@cortlever.nl.