CUBOS Wit

Artikelnummer: Cubos Line wit
Omschrijving

De urnen van de Cubos line zijn vervaardigd van geselecteerde marmersoorten. De witte variant is gemaakt van een zuiver Italiaans Bianco Carrara marmer uit de bekende plaats Carrara. De zwarte Cubos met witte aders is gemaakt van een exclusief Spaans marmer Nero Marquina. De Cubos  Line is met de hand vervaardigd en heeft een hoog afwerkingsniveau, de maat van de urn is 10x10x10 cm en is op verschillende manieren toe te passen.

De urn is op twee manieren te plaatsen, hij kan op zijn vierkante onderkant staan of op de ronde deksel. Ook is de Cubos line te gebruiken als duo urn. Eenvoud onderscheid deze urn ten opzichte van andere urnen, door de Cubos urn naar eigen smaak te personaliseren (tegen meerprijs) d.m.v. bijvoorbeeld een beeldje of persoonlijke tekst heeft u een mooi gedenkobject voor uw dierbare.

Specificaties

10x10x10 cm, inhoud van 300 ml, 2,3 kg

Gemaakt van Bianco Carrara (wit) marmer.

Personaliseerbare elementen

De Cubos is, tegen meerprijs, op verschillende manieren te personaliseren. Er is een mogelijkheid om er een tekst in te laten laseren, maar dit is zeker ook mogelijk voor een foto. De tekst kan een gedichtje zijn, een naam, de geboorte en/of overlijdensdatum, enz. Ook kan er een voorwerp op de urn geplaats worden, dit kan zijn van bijv. brons of glas. Wij verkopen glazen vlinders met een witte onderkant, deze vlinders staan heel mooi op de urnen (foto bijgevoegd). Ook bieden wij verschillende soorten bronzen beeldjes aan en een assortiment keramiek vogeltjes. Dit beide is erg leuk te combineren met het marmer. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via de telefoon of per e-mail.

Voorraad:10
Prijs is inclusief BTW
Aantal in een verpakking: 1
€ 128,00
Tags