Wij nemen de tijd om uw wensen, gevoel en ideeën in goed overleg samen te vatten en te vertalen naar een mooi, persoonlijk grafmonument

De herinnering aan een dierbare is iets heel persoonlijks. Natuursteen biedt de mogelijkheid om die herinnering op gepaste wijze vorm te geven. Cortlever-Agricola heeft daar zeer ruime ervaring in. Wij nemen graag de tijd voor u. Van het eerste ontwerp, de keuze van het materiaal tot en met de vervaardiging en plaatsing. In onze showroom in Diemen (vlakbij Amsterdam en centraal gelegen in Nederland) kunt u in alle rust tal van voorbeelden van gedenktekens bekijken, zowel voor begraven als cremeren. U kunt kiezen uit vele modellen en kleuren, maar wij kunnen ook uw eigen ideeën realiseren.

Assortiment grafstenen en urnmonumenten

Wij hebben een groot assortiment gedenktekens. Wij willen uw gesprekspartner zijn als het gaat om het realiseren van een blijvende herinnering aan uw partner, ouder of kind. Een monument dat troost en kracht kan geven na het afscheid van uw dierbare. Met liefde voor het vak en oog voor uw gevoel dragen wij zorg voor het ontwerpen en produceren van een unieke en persoonlijke grafsteen, urn of urnmonument. U krijgt deskundig advies tijdens het samenstellen van het gedenkteken, het combineren van de materialen, de vormgeving en de belettering.

Ook voor reparatiewerk, toevoegingen en aanpassingen van bestaand grafwerk kunt u bij ons terecht. Onze adviseurs staan u bij van A tot Z. Wij ontwerpen samen met u het monument.

Cortlever - Agricola is door de centrale ligging in Diemen, dé grafsteenspecialist in de regio Amsterdam, het Gooi en Utrecht. Heeft u liever dat wij u thuis bezoeken, dan kan dat uiteraard ook. Maak hier direct een afspraak.

dochter-en-moeder-bij-graf
enkel-monument-1
werk-aan-grafwerk
belettering-brons
begraafplaats-plaatsen-grafsteen-zelf-goed
urnenmuur-cortlever-agricola
decoratie-bloemvaas
cortlever-agricola-plaatsen-alle-gedenktekens
graf-decoratie-cortlever
handhakken-grafwerk-vakwerk-amsterdam-diemen-graf
foto-s-afbeeldingen-gravures-
verschillende-urn-monumenten
belettering-cortlever
decoraties-en-accessoires-cortlever

Cortlever - Agricola

COVID-19 UPDATE

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die hier en elders worden getroffen zijn ongekend. Het is daarom nu voor Cortlever - Agricola van groot belang om nog alerter te zijn en bewustwording te creëren bij onze klanten, collega’s, freelancers en leveranciers over verder besmettingsgevaar en de bijbehorende consequenties. Daarom willen we je via deze weg informeren over ons coronavirus-beleid.

Vanaf 3 maart zijn onze showrooms op afspraak weer geopend. Een afspraak is telefonisch via 020-6993558 of via e-mail sales@cortlever.nl eenvoudig te maken.

LEES MEER