Leisteen tegels; een natuurlijke en luxe uitstraling

Leisteen tegels geven een natuurlijke, maar zeer luxe uitstraling. De tegel heeft van zichzelf een natuurlijk splijtoppervlakte die verder onbewerkt blijft. Dit betekent voor u dat iedere vierkante meter een unieke uitstraling heeft. Leisteensoorten kunnen prachtig gepolijst worden, waardoor er, voor op de wand, een gladde afwerking ontstaat. De tegel wordt verder op de gewenste lengte en breedte gezaagd, waardoor maatwerk voor bijvoorbeeld een strakke vloer makkelijk te verwerken is. Graag vervullen wij uw specifieke wensen door middel van vakmanschap en onze modernste apparatuur. Vraag gerust naar de mogelijkheden van Cortlever-Agricola.

 

Neem direct contact op

Toepassingsmogelijkheden voor leisteen tegels

Leisteen tegels kunt u gebruiken voor alles wat met uw woning te maken heeft. Denkt u daarbij niet alleen aan tuinen, vloeren en daken, maar ook aan de woning zelf. In tuinen leveren wij vaak leisteen tegels voor terrassen, staptegels of als rand bij een vijver. Dit geeft uw tuin al snel een natuurlijke en unieke uitstraling. Binnenshuis worden leisteen tegels toegepast voor een authentieke vloer, bij de haard of als wandbekleding. Voor al deze toepassingen is Cortlever-Agricola u graag van dienst. Wij bieden u graag uitgebreid advies over alle beschikbare mogelijkheden.

Cortlever-Agricola; voor al uw leisteen tegels in de regio Amsterdam

Cortlever-Agricola is de leverancier die al meer dan 130 jaar tegels van natuursteen levert in de regio Amsterdam. Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Diemen. Laat u daar inspireren door op uw gemak eens rond te kijken in ons ruime assortiment. Vraagt u gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via 020 – 699 35 58 of sales@cortlever.nl