Tegels van marmer met unieke kleuren en structuren

Cortlever-Agricola is een specialist op het gebied van marmer tegels. Niets straalt meer luxe en klasse uit dan een glanzende, marmeren vloer. Ook marmer wandtegels zijn een schitterende basis voor iedere badkamer. Deze steensoort geeft een bepaalde luxe uitstraling aan uw woning. Oud Romeinse veldheren gebruikten marmer al in hun prachtige kleine paleizen, waardoor iedere welvarende die luxe wel moest kopiëren. Anno nu staat marmer nog altijd voor welvaart. Wij leveren in Nederland alle voorkomende kleuren en tinten marmer. Omdat de kleurstelling van marmer heel variërend is, heeft u altijd een unieke sfeer in huis.

 

Neem direct contact op

Marmeren vloer- en wandtegels van Cortlever-Agricola natuursteen leverancier Amsterdam

Marmeren tegels van Cortlever - Agricola staan voor kwaliteit en vakmanschap. Dankzij onze 130 jaar ervaring mogen wij ons de specialist noemen op het gebied van natuursteen. Door de kennis die wij hebben opgebouwd in het bewerken van natuursteen, kunnen wij ingaan op uw specifieke wensen en behoeften. In combinatie met onze leveranciers, vakmensen, showroom en ons adviseurs kunnen wij u gemakkelijk helpen tot een verstandige keuze. Om u kwaliteit en duurzaamheid te kunnen garanderen, zijn wij aangesloten bij vakgerichte organisaties als Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA). Namens de hele leveranciersketen van natuursteen is de NOA betrokken bij het convenant van de Earthworm Foundation (voormalig TFT). Bovendien zijn wij als leerbedrijf erkend door Volandis.

Marmer tegels en meer vindt u in onze showroom in Diemen

In onze showroom ontvangen wij u graag om u de kleuren, structuren, formaten en mogelijkheden van de marmeren tegels te laten zien. Kom gerust eens langs of vraag vrijblijvend een offerte aan. U kunt contact met ons opnemen via 020 – 699 35 58 of sales@cortlever.nl