Golven in uw steen voor welness, douche, zwembad, lounge...

De combinatie van traditie en innovatie. Het diepgaande onderzoek naar de kunst van een oude Italiaanse cultuur en het nieuwe ambacht van het digitale ontwerpen, transformeert decoratieve gevelbekleding met natuursteen in een revolutionair concept van oppervlakten handtekeningen. Hyperwave wekt de hedendaagse perceptie van een antieke impressie en voldoet aan een streven naar uniciteit en de innerlijke dimensie van esthetiek.

HYPERWAVE The evolution of stone surfaces in three dimensions

Meer informatie? Neem contact met ons op. 

 

hyperwave-3d-steenoppervlakken-amsterdam-cortlever
hyperwave-1-1
hyperwave-2-1
hyperwave-3-1
hyperwave-5-1
hyperwave-4-1
hyperwave-03
hyperwave-1-2
hyperwave-2-2
hyperwave-3-2
hyperwave-5-2
hyperwave-muur
hyperwave

Hyperwave 3D steenoppervlakken

De Hyperwave-serie is het resultaat van innovatieve 3D-ontwerp in combinatie met steen productietechnologieën en presenteert een lijn welke kan worden afgestemd op interieur en exterieur muurbekleding. Het ontwerp vertegenwoordigd inspiraties in natuurlijke vormen en processen welke een nieuwe architectuur introduceren vanuit ervaring met gladde tactiele stenen oppervlakken. De ruimtelijke ervaring is verrijkt door de doorlaatbaarheid van sensaties uitgevoerd door de subtiel veranderende kleur toonaarden en door bepaalde lichteffecten die esthetische motieven met emotionele kwaliteiten verbeteren.  

Design: Breeze, Tide, Stream, Dunes, Moon
Design by: Pongratz Perbellini Architects


Download hier de Hyperwave brochure.
Bezoek de website van Hyperwave.

Hyperwave projecten

  • testigroup-stone-tiles-hyperwave-0
  • testigroup-stone-tiles-hyperwave-12
  • testigroup-stone-tiles-hyperwave-14
  • testigroup-stone-tiles-hyperwave-11
  • testigroup-stone-tiles-hyperwave-13
  • testigroup-stone-tiles-hyperwave-1

Cortlever - Agricola

COVID-19 UPDATE

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die hier en elders worden getroffen zijn ongekend. Het is daarom nu voor Cortlever - Agricola van groot belang om nog alerter te zijn en bewustwording te creëren bij onze klanten, collega’s, freelancers en leveranciers over verder besmettingsgevaar en de bijbehorende consequenties. Daarom willen we je via deze weg informeren over ons coronavirus-beleid.

Vanaf 3 maart zijn onze showrooms op afspraak weer geopend. Een afspraak is telefonisch via 020-6993558 of via e-mail sales@cortlever.nl eenvoudig te maken.

LEES MEER