Grafsteenspecialist in de regio Amsterdam - Diemen

In onze toonkamer in en tuin in Amsterdam hebben wij een ruim assortiment grafstenen.Grafmonumenten in de regio Amsterdam, het Gooi en Utrecht worden al decennia lang geleverd en geplaatst door de grafsteenspecialisten van Cortlever-Agricola Natuursteen. Het verlies van een dierbare is al ingrijpend genoeg, daarom is het prettig dat u kunt vertrouwen op de professionals van Cortlever-Agricola. Wij gaan hier begripvol en professioneel mee om. Een plaats om te gedenken of om terug te keren, moet een weerspiegeling van de persoon zijn. Wij vinden het een eervolle en dankbare taak om daar in uw wensen tegemoet te komen. Wij kunnen u ondersteuning bieden om een eigen ontwerp grafsteen te produceren, maar natuurlijk kunt u ook kiezen uit een van onze standaard ontwerpen. Heeft u liever dat wij u thuis bezoeken om uw wensen en ideeën te bespreken, dan doen wij dit graag als extra service.

 

Neem direct contact op

Groot assortiment grafstenen - Alles van budget tot exclusief

U bent op zoek naar een juiste keuze uit grafmonumenten in en om Amsterdam. Cortlever-Agricola is de deskundige die u graag assisteert met het maken van deze belangrijke keuze. Wij helpen u graag de waardevolle herinneringen vast te leggen door middel van een geschikte grafsteen. Als u inspiratie op wilt doen, dan bieden wij u onze hulp aan in onze showroom. Wij hebben een ruime sortering aan grafstenen tentoongesteld, zodat u duidelijk wordt wat er mogelijk is bij de grafsteenspecialist Cortlever-Agricola. Dankzij de vier generaties aan ervaring binnen onze organisatie, bieden wij u niet alleen kunde op het gebied van natuursteen, maar ook begrip en kennis van zaken.

In onze showroom in Diemen kunt u in alle rust tal van voorbeelden van gedenktekens bekijken, zowel voor begraven als cremeren van budget tot exclusief. U kunt kiezen uit vele modellen en kleuren, maar wij kunnen ook uw eigen ideeën realiseren. Ook voor reparatiewerk, toevoegingen en aanpassingen aan bestaand grafwerk kunt u bij Cortlever-Agricola terecht. De grafwerkadviseurs staan u bij van A tot Z. Natuurlijk kunt u ons voor al uw vragen contacten. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via 020 – 699 35 58 of sales@cortlever.nl

Wij leveren en plaatsen onze A-kwaliteit Grafstenen in de ruime regio Amsterdam

Vanwege de ligging van ons bedrijf, leveren wij de meeste urn- grafmonumenten en grafstenen in: Aalsmeer, Abcoude, Almere, Amsterdam, Amstelveen, Blaricum, Bunschoten, Bussum, Diemen, Driehuis, Driemond, Eemnes, Haarlem, Heemstede, Hilversum, Huizen, Landsmeer, Laren, Lelystad, Muiden, Muiderbeg, Naarden, Ouderkerk aan de Amstel, Purmerend, Uithoorn, Weesp en Zaandam.

 • Liggende grafsteen
 • Staand monument
 • Enkel monument
 • Dubbel monument
 • Natuurlijk monument
 • Ambachtelijk monument
 • Exclusief monument
 • Kinder grafsteen
 • Voor iedere overtuiging
 • Glas monument
 • RVS, staal en brons
 • Naar uw wens

Stel uw vraag

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een gedenkteken? We begeleiden u graag in het maken van de juiste keuze. De velden met een sterretje zijn verplichte velden. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden.

VERZENDEN