Natuursteen in Diemen

De specialist in natuursteen in Diemen vindt u enkel en alleen bij Cortlever-Agricola. Wij zijn al ruim 130 jaar een begrip in Diemen en omstreken. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit: vloeren, gevelbekleding, terras, aanrechtbladen, vensterbanken en gedenktekens. Onze naamsbekendheid danken wij vooral uit mond op mondreclame. Door kennis, vakmanschap en bekwaamheid zorgen wij er samen met de modernste machines voor om u op maat gewenste producten te leveren. Voor meer informatie nodigen wij u heel graag uit in onze showroom in Diemen, of leest u eerst gerust eens verder op onze website.

 

Neem direct contact op

Cortlever-Agricola voor natuursteen in Diemen en omstreken

Natuursteen in Diemen wordt met liefde en vakmanschap bewerkt in Diemen. Door onze jarenlange ervaring in natuursteen, beschikken wij over de nodige knowhow van het materiaal en hebben wij creatieve geesten in dienst die werkelijk kunstenaars zijn met natuursteen. De steensoorten die wij aanbieden, hebben allemaal hun charme en bewerken wij allemaal op een andere manier. Heeft u specifieke of zelf een creatief idee, dan spreken wij graag met u over ons vakmanschap. Cortlever-Agricola is er niet alleen voor de particulier. Omdat wij ook grote producties kunnen leveren, werken wij samen met professionele leveranciers, architecten en projectontwikkelaars.

Om u kwaliteit en duurzaamheid te kunnen garanderen, zijn wij aangesloten bij vakgerichte organisaties als Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA). Namens de hele leveranciersketen van natuursteen is de NOA betrokken bij het convenant van de Earthworm Foundation (voormalig TFT). Bovendien zijn wij als leerbedrijf erkend door Volandis.

Cortlever - Agricola

COVID-19 UPDATE

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die hier en elders worden getroffen zijn ongekend. Het is daarom nu voor Cortlever - Agricola van groot belang om nog alerter te zijn en bewustwording te creëren bij onze klanten, collega’s, freelancers en leveranciers over verder besmettingsgevaar en de bijbehorende consequenties. Daarom willen we je via deze weg informeren over ons coronavirus-beleid.

Vanaf 3 maart zijn onze showrooms op afspraak weer geopend. Een afspraak is telefonisch via 020-6993558 of via e-mail sales@cortlever.nl eenvoudig te maken.

LEES MEER