Natuursteen tegels in Amsterdam en omstreken

In onze showroom in Amsterdam hebben wij een ruim assortiment natuursteentegels.Cortlever - Agricola Natuursteen is door de centrale ligging in Diemen, de expert op het gebied van natuursteen tegels in de regio Amsterdam, het Gooi en Utrecht. Of u nu op zoek bent naar tegels van natuursteen voor uw vloer, de wand of op het terras, wij bieden u graag onze uitgebreide kennis en service aan. Wij hebben een groot aantal soorten natuursteen in huis en produceren alles in onze eigen werkplaats. Omdat wij ons alweer ruim 130 jaar de ervaringsdeskundige mogen noemen op het gebied van natuursteen tegels, is geen unieke wens voor ons onmogelijk. Wij zijn zeer geïnteresseerd in uw ideeën en filosoferen graag met u mee. Liefde voor natuursteen en de creativiteit brengt ons altijd bij een uniek concept. Natuurlijk kunt u ook het plaatsen van de natuurstenen tegels met een gerust hart aan ons overlaten.

 

Neem direct contact op

Natuursteen tegels bij Cortlever-Agricola

Cortlever-Agricola levert al meer dan 130 jaar natuursteen tegels aan zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben hierdoor ruime kennis opgedaan in de bewerking van natuursteen en alle daarbij denkbare toepassingsmogelijkheden. Of het nu gaat om een tafelblad, plint, vloer, aanrecht of een gedenkteken, wij kunnen alles voor u creëren. Dankzij onze samenwerking met uiterst professionele leveranciers, vakmensen en adviseurs kunnen wij inspelen op uw specifieke wensen en behoeften. Wij staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid en zijn daarom aangesloten bij vakgerichte organisaties als Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA). Namens de hele leveranciersketen van natuursteen is de NOA betrokken bij het convenant van de Earthworm Foundation (voormalig TFT). Bovendien zijn wij als leerbedrijf erkend door Volandis.

Bekijk natuursteen tegels in onze showroom in Diemen

Het is lastig om op het internet een duidelijk beeld te vormen, daarom bent u van harte uitgenodigd om in onze showroom een kijkje te komen nemen. In deze showroom hebben wij een uitgebreid assortiment natuurstenen tegels voor u tentoongesteld. Zo ervaart u zelf de uitgebreide mogelijkheden en kunt u het materiaal echt voelen. Wij helpen u graag aan advies op maat en onze professionele kijk op natuursteen en het onderhoud hiervan.
U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies of een afspraak op locatie. U kunt contact met ons opnemen via 020 – 699 35 58 of sales@cortlever.nl