Vensterbanken van natuursteen

Vensterbanken van natuursteen staan voor duurzaamheid. Cortlever-Agricola biedt u natuursteen aan als materiaal om te genieten van weinig onderhoud en optimaal materiaalcomfort. Cortlever-Agricola levert de natuurstenen vensterbanken op maat en met persoonlijke bewerking. Wij leveren graag maatwerk in alle soorten en kleuren natuursteen die er bestaan. Op deze manier krijgt uw vensterbank altijd een unieke uitstraling, wat doorleeft in uw woning. Wist u dat wij alle soorten randafwerkingen bieden? Rond, dik, dun, strak of met een mooi facet en/of profiel; bij Cortlever-Agricola zijn de mogelijkheden oneindig. Komt u gerust eens langs in onze showroom, u zal versteld staan van de mogelijkheden.

 

Neem direct contact op

Vensterbanken in natuursteen is pas het begin

Naast vensterbanken in natuursteen kunnen wij u meer bieden in uw bedrijfspand of woning. Heeft u wel eens gedacht aan waterslagen, vloeren of trappen van natuursteen? Wij kunnen u ook van dienst zijn met o.a. natuurstenen plinten, onderdorpels, en wandbekleding, baliebladen en aanrechtbladen. Cortlever-Agricola is het natuursteenbedrijf waar geen uitdaging te groot voor is en geen order te klein. Wij zijn liefhebbers en vakmensen, dankzij onze 130 jaar ervaring leveren wij u altijd kwaliteit.

Waar vindt u vensterbanken in natuursteen

Voor een korte impressie en meer informatie over vensterbanken in natuursteen kunt u terecht op onze website. Zo ziet u wat voorbeelden en mogelijkheden die wij kunnen bieden in natuursteen. Natuurlijk zien wij u graag op locatie om u te adviseren over de mogelijkheden van natuursteen. In ons showroom zijn meer dan honderd voorbeelden hoe u natuursteen bij u thuis kunt toepassen. Wij kunnen u stalen van uigebreide collectie soorten natuursteen tonen, zodat u een goede impressie krijgt van de mogelijkheden binnen Cortlever-Agricola.
Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u contact op nemen via 020 – 699 35 58 of sales@cortlever.nl.