Bellinzoni Marmermelk | 1 liter

Artikelnummer: BELLIMAMA
Omschrijving

Bellinzoni Marmormilch (Marmermelk) is gemaakt voor het onderhouden van marmer maar is ook geschikt op andere natuursteen vloeren zoals travertin en graniet. De marmormilch is zeer geschikt voor het onderhouden en beschermen van uw tegelvloer. De marmermelk bevat delen die indringen in de poriën van de natuursteen en deze afsluiten. Hierdoor kan er geen vuil in de tegels indringen en behoudt uw vloer haar natuurlijke uitstraling en zijdezachte glans.

Wij adviseren de Marmermelk wekelijks te gebruiken bij het schoonmaken van uw vloer. Bij regelmatig gebruik van de Marmormilch zal uw natuursteen tegelvloer steeds mooier worden. U kunt eenvoudig een dopje Marmermelk bij een volle emmer schoon water doen en vervolgens gaat u de vloeren dweilen.

Voorraad:99
Prijs is inclusief BTW
€ 22,90

Cortlever - Agricola

COVID-19 UPDATE

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die hier en elders worden getroffen zijn ongekend. Het is daarom nu voor Cortlever - Agricola van groot belang om nog alerter te zijn en bewustwording te creëren bij onze klanten, collega’s, freelancers en leveranciers over verder besmettingsgevaar en de bijbehorende consequenties. Daarom willen we je via deze weg informeren over ons coronavirus-beleid.

Vanaf 3 maart zijn onze showrooms op afspraak weer geopend. Een afspraak is telefonisch via 020-6993558 of via e-mail sales@cortlever.nl eenvoudig te maken.

LEES MEER