HMK S234N Vlekstop -Top Effect- blik 1 ltr

Artikelnummer: S234-1L
Omschrijving

HMK S234 - Vlekbescherming extra -

MoellerHMK S234 is een speciale gebruiksklare impregnator die de penetratie van water, vuil, olie en vet op alle natuurstenen oppervlakken (zachte en harde stenen), agglomeraten en terrazzo vermindert.HMK S234 is ook geschikt voor gepolijste oppervlakken.Voor binnen-en buiten gebruik.Bescherming en onderhoud van alle natuursteen oppervlakteafwerkingen (inclusief gepolijst) en kunstmatige stenen oppervlakken.Superieure bescherming tegen water, vuil, olie en vet voor alle oppervlakteafwerkingen.Voor binnen-en buiten gebruik.In overeenstemming met de levensmiddelenhygiëne.

Verbruik

Ongeveer 5 tot 20 m2/L.

Voorraad:99
Prijs is inclusief BTW en verzendkosten
€ 38,50

Cortlever - Agricola

COVID-19 UPDATE

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die hier en elders worden getroffen zijn ongekend. Het is daarom nu voor Cortlever - Agricola van groot belang om nog alerter te zijn en bewustwording te creëren bij onze klanten, collega’s, freelancers en leveranciers over verder besmettingsgevaar en de bijbehorende consequenties. Daarom willen we je via deze weg informeren over ons coronavirus-beleid.

Om drukte op piekmomenten zoveel mogelijk te voorkomen, stellen wij het op prijs wanneer u vooraf een afpraak maakt, deze is telefonisch 020-6993558 of via e-mail sales@cortlever.nl eenvoudig te maken.

LEES MEER