StoneTech Natuursteen Werkbladreiniger (500 ml)

Artikelnummer: STNAWERE500 012300
Omschrijving

StoneTech Natuursteen Werkbladreiniger verwijdert vet, was en vuil van marmer, marmercompositie, graniet, en ander natuursteen. Poreuze oppervlakken vervolgens beschermen met StoneTech Natuursteen Impregneer (012200).

Gebruiksaanwijzing

StoneTech Natuursteen Werkbladreiniger verdunnen met water maximaal 1:10. Hierna het blad reinigen met een spons of witte pad. Hierna even laten inwerken en met een natte doek afnemen.

Voorraad:95
Prijs is inclusief BTW en verzendkosten
€ 15,95
Certificaten
Tags

Cortlever - Agricola

COVID-19 UPDATE

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die hier en elders worden getroffen zijn ongekend. Het is daarom nu voor Cortlever - Agricola van groot belang om nog alerter te zijn en bewustwording te creëren bij onze klanten, collega’s, freelancers en leveranciers over verder besmettingsgevaar en de bijbehorende consequenties. Daarom willen we je via deze weg informeren over ons coronavirus-beleid.

Om drukte op piekmomenten zoveel mogelijk te voorkomen, stellen wij het op prijs wanneer u vooraf een afpraak maakt, deze is telefonisch 020-6993558 of via e-mail sales@cortlever.nl eenvoudig te maken.

LEES MEER