Meesters in natuursteen

Natuursteenhandel Cortlever-Agricola, waar we al vier generaties natuursteen verwerken tot de meest fraaie natuursteenproducten. Stijlvolle gevels en puien, robuuste dorpels en neuten, onverslijtbare vloeren en trappen, fraaie aanrechtbladen en wastafelbladen, mooie vensterbanken, gepaste grafstenen… wij kunnen het allemaal van natuursteen maken. Met veel toewijding en ambachtelijk vakmanschap. En met de modernste machines, de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen.

Dé specialist in natuursteen, keramiek en composiet in de regio Amsterdam

Door de centrale ligging in Diemen is Cortlever - Agricola dé specialist in natuursteen, keramiek en composiet in de regio Amsterdam en omstreken. Wanneer u direct een impressie wilt krijgen van de mogelijkheden met natuursteen, keramiek en composiet en u bent in de buurt van Amsterdam, dan laten wij u graag onze showroom zien. Hier geven wij u graag een demonstratie van diverse natuursteensoorten en hun toepassingen. Neem gerust contact op met de specialisten in natuursteen. 

Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen via 020 – 699 35 58 of sales@cortlever.nl.

logo Cortlever - Agricola

groeve-belgisch-hardsteen-1
natuursteen-statuario-1
natuursteen-bankje-eindproduct-1
werkplaats-van-cortlever-agricola-in-amsterdam-diemen
afbeelding-204
cnc-031
cnc-2468
cnc-nc700
kanten1
kanten3

Cortlever - Agricola

COVID-19 UPDATE

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die hier en elders worden getroffen zijn ongekend. Het is daarom nu voor Cortlever - Agricola van groot belang om nog alerter te zijn en bewustwording te creëren bij onze klanten, collega’s, freelancers en leveranciers over verder besmettingsgevaar en de bijbehorende consequenties. Daarom willen we je via deze weg informeren over ons coronavirus-beleid.

Vanaf 3 maart zijn onze showrooms op afspraak weer geopend. Een afspraak is telefonisch via 020-6993558 of via e-mail sales@cortlever.nl eenvoudig te maken.

LEES MEER