Laatste_Trede_Theater_van_de_Natuur_hero

Laatste trede van het Theater van de Natuur geplaatst

Zaterdag 25 augustus 2012 heeft Cortlever - Agricola de laatste trede van het Theater van de Natuur te Sellingen geplaatst. Sinds 1996 heeft Cortlever - Agricola jaarlijks een trede geleverd en geplaatst.

Het project Theater van de natuur is een initiatief van het waterschap Hunze en Aa's in samenwerking met Staatsbosbeheer en beeldend kunstenaar Adriaan Nette . Het project wordt gesubsidieerd door de provincie Groningen.

In Sellingen langs de Ruiten Aa staat een opvallende natuurkijkheuvel met daarop een kunstwerk gemaakt door beeldend kunstenaar Adriaan Nette . Dit kunstwerk heet "Theater van de Natuur". Dit is een draaibaar kunstwerk. Hiermee kunt u op verschillende manieren kijken naar het landschap om u heen.

De traptreden zijn voorzien van gedichten, geschreven door bekende Nederlanders. Te denken valt aan Adriaan Morriën, Harry Muskee, Def P en nog vele anderen. Bezoekers hiervoor komen uit het hele land, zo bezocht ook Hare Majesteit de Koningin het Theater van de natuur.

Op 8 september 2012 is de feestele onthulling. Zie hiervoor ook: Theater van de natuur.nl

Onze collega Horatius heeft gedicht: “Ik heb een monument opgericht, duurzamer dan brons”. Maar er gaat niets boven Belgisch hardsteen!