Natuursteen moet u zien en voelen

Natuursteen is een veelzijdig materiaal dat vanwege zijn kenmerkende eigenschappen op verschillende manieren gebruikt kan worden. Zo ook in huis. In iedere kamer is natuursteen een kans om de sfeer en look te veranderen. U wilt het interieur of exterieur van uw woning verfraaien met natuursteen? Dan vindt u in Cortlever-Agricola een vakkundige partner. Een natuursteen leverancier die u uitgebreid adviseert en een uitstekend product biedt tegen een redelijke prijs.

Op deze pagina’s krijgt u een indruk van de vele mogelijkheden van dit prachtige natuurproduct. Mogelijkheden die door onze eigen productie vrijwel onbegrensd zijn. Spreekt het u aan? Kom dan eens kijken in onze showroom. Want natuursteen moet u zien en voelen!

Wilt u meer informatie over de soorten natuursteen, de bewerking ervan en het onderhoud, kijk dan eens onder materiaal info.

Neem direct contact op

wastafel-model-ca-cremo-marfill
badrand-beha-341
toepassingen-wasbak
bad-carrara
trap-carrara
schouw-kalksteen
particulieren-04
particulieren-01
particulieren-05
particulieren-06
particulieren-07
particulieren-08
waastafeldubbel-met-frame-hout
wasbak-model-ca

Referenties particulieren

Hieronder treft u een overzicht van enkele projecten. Bekijk onze projectenpagina voor een compleet overzicht van uitgevoerde interieur en exterieur.

Gustav Mahlerlaan 264

Project: Gustav Mahlerlaan 264 - Amsterdam 
Opdrachtgever: Flow Works B.V.
Materiaal: Bianco Carrara 
Architect: PuurPlus

Luxe hoekbad

Project: -
Opdrachtgever: -
Materiaal: -
Architect: -

Oranje Nassaulaan

Project: Oranje Nassaulaan - Amsterdam. 
Opdrachtgever: Niet openbaar 
Materiaal: Statuario 
Architect: -

Cortlever - Agricola

COVID-19 UPDATE

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die hier en elders worden getroffen zijn ongekend. Het is daarom nu voor Cortlever - Agricola van groot belang om nog alerter te zijn en bewustwording te creëren bij onze klanten, collega’s, freelancers en leveranciers over verder besmettingsgevaar en de bijbehorende consequenties. Daarom willen we je via deze weg informeren over ons coronavirus-beleid.

Vanaf 3 maart zijn onze showrooms op afspraak weer geopend. Een afspraak is telefonisch via 020-6993558 of via e-mail sales@cortlever.nl eenvoudig te maken.

LEES MEER