Groot formaat keramische vloer- en wandplaten in de regio Amsterdam

Groot formaat keramische vloer- en wandplaten in Amsterdam en omgevingKeramiek is een product dat fabrieksmatig vervaardigd wordt en is beschikbaar in een verscheidenheid aan platen in grote afmetingen met verschillende diktes en designmogelijkheden. De veelzijdigheid en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden stellen ontwerpers en architecten prima in staat om hun ideeën te realiseren. Keramische vloer- en wandplaten hebben het enorme voordeel dat er dankzij het grote formaat erg weinig voegen zijn. Naast onderhoudsgemak wordt je ruimte ook optisch groter. Het hoofdbestanddeel bestaat uit klei dat voorzien is van een print of een glazuurlaag die op hoge temperaturen in de oven gebakken wordt. Binnen de artikelgroep keramiek is een diversiteit aan soort en kwaliteit. Keramiek is de verzamelnaam voor aardewerk, terracotta, steengoed, gres en porselein. Keramiek kenmerkt zich door een grote verscheidenheid in kleuren en afwerkingen.

Toepassingen groot formaat keramische tegelplaten

Groot formaat tegelplaten kunnen zowel op vloer als wand geplaatst worden en dat creëert mogelijkheden te over! Badkamer, woonkamer, keuken, inloopdouche en zelfs wanddecoratie; ze geven jouw interieur een unieke uitstraling. De tegelplaten hebben een uitzonderlijk formaat en zijn daarom erg bijzonder! Het is de nieuwste trend op gebied van wonen en verbouwingen. Naast dit maatwerk kunt u bij ons ook terecht voor keramische tegels voor wanden en vloeren. Niet alle keramiek is geschikt voor een bepaalde toepassing en de verschillende keramische soorten vragen een ander onderhoud en toepassingsgebied. Graag adviseren wij u in de juiste keuze voor uw project.  

Onderhoud van keramiek

Keramische vloer- en wandplaten hebben het enorme voordeel dat er dankzij het grote formaat erg weinig voegen zijn. Daardoor is de tegel erg onderhoudsvriendelijk en leent hij zich perfect voor een plaatsing in de badkamer. Keramiek is in het dagelijks gebruik een zeer gemakkelijk materiaal. Het is waterdicht, het kan tegen warmte, is bestand tegen veel agressieve stoffen en de meeste oppervlakten zijn krasongevoelig. In onze webshop vindt u StoneTech onderhoudsmiddel speciaal voor keramiek.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via 020 – 699 35 58 of sales@cortlever.nl.

Project keramische vloer- en wandplaten in Dekton Radium by Cosentino