Natuurstenen keukenbladen voor je IKEA keuken
Klassieke keuken voorzien van natuurstenen werkblad
Op maat gemaakte keukenbladen in verschillende kleuren en materialen
Aanrechtbladen van natuursteen voor je nieuwe keuken of renovatie
Keukenbladen van graniet, Belgisch hardsteen, composiet, keramiek en Dekton voor je nieuwe keuken
Persoonlijk advies over keukenbladen van natuursteen bij Cortlever - Agricola
showcase-bg
Maatwerk keukenblad van natuursteen

Ben je van plan om een nieuwe keuken te plaatsen of je huidige keuken te renoveren? Dan is het uitkiezen van het juiste natuurstenen aanrechtblad heel belangrijk. Maak direct een afspraak zodat wij je kunnen adviseren!

showcase-bg
Keukenbladen specialist in de regio Amsterdam

Cortlever - Agricola is door de centrale ligging in Diemen, dé keukenbladen specialist in de regio Amsterdam, het Gooi en Utrecht. Wij hebben een groot aantal soorten natuursteen in huis en produceren alles in onze eigen werkplaats.

showcase-bg
Vrijblijvende offerte voor een natuurstenen keukenblad

Je keukenblad zo snel mogelijk plaatsen én vooraf een offerte ontvangen? Dat is geen probleem en handig want dan weet je direct waar je aan toe bent. Klik hier om online een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Natuurstenen aanrechtbladen: essentieel voor je nieuwe keuken of keukenrenovatie!

Aanrechtbladen zijn onmisbaar voor je nieuwe keuken, of je nu een grootse renovatie van je keuken voor ogen hebt of alleen van plan bent om je keuken een soort facelift te geven waardoor het geheel een luxere aanblik krijgt. Aanrechtbladen zelf vervangen biedt een groot aantal voordelen die we hieronder voor je uiteen zullen zetten. Zo is het een kostenefficiënte manier van vernieuwen ten opzichte van het aanschaffen van een volledig nieuwe keuken bij een leverancier. Bovendien is de kwaliteit van onze natuurstenen aanrechtbladen die wij in onze eigen werkplaats produceren hoger dan die van bladen die door de bekende keukenketens geleverd worden. En als je een apart aanrechtblad op maat aanschaft wordt je keuken, uniek en echt van jou!

Cortlever-argicola_natuursteen_hero

Kleine aanpassingen of een uitgebreide nieuwe keuken

Je kunt je keuken op allerlei manieren renoveren. Heb je zin, tijd en geld voor een rigoureuze verandering dan kun je een nieuw natuurstenen blad onderdeel laten uitmaken van een totaalpakket. Wil je daarentegen graag snel en tegen een eerlijke prijs een nieuwe look, begin dan met een natuurstenen blad en misschien blijkt dat je het daar uiteindelijk wel bij wilt houden. Wanneer het gaat om aanrechtbladen, werkbladen en keukenbladen van natuursteen kopen in de regio Amsterdam - Diemen, dan is Cortlever - Agricola dé leverancier voor wie let op kwaliteit en een eerlijke prijs. Voor een succesvolle gerenoveerde keuken geldt: slaag je erin om een mooi keukenblad te plaatsen, dan is de renovatie van je keuken een succes!

graniet-belgisch-hardsteen-composiet-keramiek-dekton-keuken-keukenbladen-1
moderne-nieuwe-keuken-natuursteen-aanrechtblad-kookeiland
granieten-keukenblad-achterwand-renovatie-keuken-1
nieuwe-natuurstenen-kookeiland-werkblad-keuken-1
maatwerk-natuursteen-kookeiland-nieuwe-keuken
aanrechtbladen-van-natuursteen-voor-je-nieuwe-keuken-of-renovatie-1
keukenbladen-van-graniet-belgisch-hardsteen-composiet-keramiek-en-dekton-voor-je-nieuwe-keuken-1
klassieke-keuken-voorzien-van-natuurstenen-werkblad-1
natuurstenen-keukenbladen-voor-je-ikea-keuken-1
op-maat-gemaakte-keukenbladen-in-verschillende-kleuren-en-materialen-1
persoonlijk-advies-over-keukenbladen-van-natuursteen-bij-cortlever-agricola-1

Op maat gemaakte aanrechtbladen in verschillende kleuren en materialen

Het is verleidelijk om bij een keukenrenovatie voor een kant en klare optie te gaan die je bij bekende landelijke keukenleveranciers kunt aanschaffen. Je komt er echter al gauw achter dat het deze pakketten aan karakter en kwaliteit ontbreekt. Voor maatwerk en een werkblad van hoge kwaliteit kom je in de regio Amsterdam - Gooi - Utrecht al snel uit bij Cortlever - Agricola. Wij maken de natuurstenen keukenbladen helemaal zelf in onze zagerij die uitgerust is met de meest moderne machines. Je kunt aanrechtbladen bij ons in een veelheid aan kleuren en soorten natuursteen bestellen en wij voorzien je hierover graag van advies. Mocht je geen tijd of zin hebben om het blad zelf te installeren dan kunnen wij eventueel bij je langskomen om het te plaatsen.

Bel ons

Cortlever-argicola_natuursteen_hero

Belgisch hardsteen, marmer, graniet, composiet, keramiek en Dekton

Op de pagina natuursteensoorten overzicht vind je een overzicht van de verschillende soorten die wij kunnen leveren en toepassen. 

Graniet

Graniet is een van de hardste steensoorten die er te vinden zijn op aarde en het wordt in allerlei mijnen over de hele wereld gewonnen. Door die geografische verspreiding is het verschil in kleur tussen granietsoorten groot en dat geldt ook voor de structuur van het gesteente. Granieten keukenbladen zijn oerdegelijk zowel qua kwaliteit als qua luxe uitstraling en blijven onverminderd populair.

Marmer

Aanrechtbladen van marmer zijn trendy en gewild op het moment. De stijlvolle, klassieke uitstraling van het materiaal is iets wat veel mensen aanspreekt. Het klinkt misschien gek als je het hebt over een oeroud gesteente, maar zelfs de kwaliteit van marmer wordt steeds beter de afgelopen jaren. Dit komt doordat Italiaanse producenten een techniek hebben ontwikkeld waardoor marmer permanent vlekvrij blijft. En dat komt uitstekend van pas in iedere keuken!

Belgisch hardsteen 

Belgisch hardsteen geeft je keuken een chique uitstraling en de fossiele samenstelling van het gesteente zorgt voor een dynamisch uiterlijk. Aanrechtbladen gemaakt van dit materiaal komen in allerlei typen keukens uitstekend tot hun recht, of je nou een moderne hoogglans keuken of iets meer traditioneels voor ogen hebt.

Composiet

Aanrechtbladen van composiet zijn samengesteld uit verschillende soorten gesteenten. Het is een natuurstenen blad, maar anders dan bladen gemaakt van andere materialen is een composieten keukenblad in feite een industrieel product. De menselijke hand die er aan te pas komt zorgt er ook voor dat je er heel veel verschillende kanten mee op kan. Composiet keukenbladen zijn, dankzij het productieproces, oersterk en in alle mogelijke kleuren te verkrijgen. De werkbladen worden gepolijst, gebrand of gezoet geleverd.

Bestellen van natuurstenen aanrechtbladen bij Cortlever - Agricola

De voordelen op rij:

 • Je keuken krijgt een uniek, op maat gemaakt karakter
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Ruime keuze aan kleuren en natuursteensoorten
 • Centraal in Nederland gelegen showroom en werkplaats
 • Eigen werkplaats en zagerij met de modernste machines
 • Eerlijk geprijsd
 • Persoonlijke service
 • Snelle levering
 • Indien gewenst is montage door ons mogelijk
 • Wij verstrekken NOA-Afbouwgarantie en NOA-Natuursteengarantie.

Neem contact op

Uitstekende kwaliteit kookeiland aanrechtbladen Amsterdam Diemen
Indien gewenst verzorgen wij de montage van uw natuursteen werkbladen
Natuursteen verwerken keukenblad werkplaats en showroom in Amsterdam
Eerlijke prijs kwaliteit verhouding aanrechtblad particulier
Grote en diverse voorraad natuursteen in uiteenlopende kleuren
Grote en diverse voorraad natuursteen keukenbladen in uiteenlopende kleuren
Werkplaats aanrechtbladen natuursteen Diemen Amsterdam
Je IKEA-keuken krijgt een uniek uiterlijk met onze natuursteen aanrechtbladen
Keukenbladen van natuursteen zijn snel leverbaar in regio Amsterdam en omstreken

geheel vrijblijvende prijsopgave maatwerk keukenblad

Geef je maten en wensen door, dan maken we graag een offerte voor je. Vul hieronder je gegevens zo compleet mogelijk in. Je gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Eventueel kun je tekeningen van de bestaande of nieuwe keuken direct toevoegen (uploaden). Wij nemen daarna contact met je op.


Onderhoud keukenblad van natuursteen

Wanneer je een keukenblad hebt van graniet, marmer, composiet, of Belgisch hardsteen dan wil je deze natuurlijk in een topstaat houden. Reguliere schoonmaakmiddelen zijn geschikt om het blad af te nemen met een sopje waarmee het weer vlek- en vetvrij wordt gemaakt. Af en toe moet het geïmpregneerde aanrechtblad worden bijgewerkt. Hiervoor verkopen wij onderhoudsmiddelen in onze webshop die oppervlakkige beschadigingen camoufleren, bescherming bieden tegen vlekken en verontreiniging. Maar ook middelen die vet, was en vuil van marmer, marmercompositie, graniet, en andere natuursteen aanrechtbladen verwijderen.

 

StoneTech hardsteen keukenbladen onderhoud set

StoneTech Hardsteen Aanrechtblad Onderhoud Set

Dit onderhoudsmiddel is speciaal ontwikkeld om uw keukenblad nieuw leven in te blazen en deze optimaal te beschermen. StoneTech Hardsteen Aanrechtblad Onderhoud Set bestaat uit de volgende twee onderdelen:

 • StoneTech Natuursteen Werkbladreiniger verwijdert vet, was en vuil van marmer, marmercompositie, graniet, en ander natuursteensoorten.
 • StoneTech Hardsteen Olie is een olie die hardsteen onderhoudt en beschermt. Het beschermt tegen vlekken en verontreiniging. Het verdiept de kleur van de steen en geeft een donker gezoet effect. Tevens camoufleert het oppervlakkige beschadigingen.

koop

StoneTech natuursteen aanrechtbladen onderhoud set

StoneTech natuursteen aanrechtbladen onderhoud set

Natuursteen onderhoudsmiddel speciaal voor het dagelijks onderhoud van uw natuursteen werkbladen. StoneTech Natuursteen Aanrechtbladen Onderhoud Set bestaat uit twee producten:

 • StoneTech Natuursteen Werkbladreiniger verwijdert vet, was en vuil van marmer, compositie, graniet en andere natuursteen soorten.
 • StoneTech Natuursteen Impregneer is een impregneermiddel dat keukenbladen van marmer en alle andere soorten natuursteen beschermt tegen vlekken veroorzaakt door o.a. olie, vet, wijn en koffie.

koop

Dealerschappen