Winkelpui Utrechtsestraat 121 te Amsterdam

Natuursteen winkelpui Utrechtsestraat in Amsterdam

Renovatie van winkelpand Utrechtsestraat 121 te Amsterdam. Een klassieke winkelpui uitgevoerd in Belgisch Hardsteen met ronde elementen bij de ingang.

Een winkelpui of ingangspartij uitgevoerd in natuursteen, geven net dat beetje aanzien meer. Een gebouw ziet er uitnodigend en verzorgd mee uit. Daarmee krijgt u iets bijzonders wat niemand heeft. Denk bijvoorbeeld ook aan uw naam op de gevel in natuursteen letters. Wij kunnen dit soort bewerkingen in natuursteen voor u produceren.

Project: Winkelpui Utrechtsestraat 121 te Amsterdam.
Opdrachtgever: Aannemersbedrijf Van Beusekom b.v.
Natuursteensoort: Belgisch Hardsteen
Architect: AVb

Cortlever - Agricola

COVID-19 UPDATE

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die hier en elders worden getroffen zijn ongekend. Het is daarom nu voor Cortlever - Agricola van groot belang om nog alerter te zijn en bewustwording te creëren bij onze klanten, collega’s, freelancers en leveranciers over verder besmettingsgevaar en de bijbehorende consequenties. Daarom willen we je via deze weg informeren over ons coronavirus-beleid.

Vanaf 3 maart zijn onze showrooms op afspraak weer geopend. Een afspraak is telefonisch via 020-6993558 of via e-mail sales@cortlever.nl eenvoudig te maken.

LEES MEER