StoneTech Keramiek onderhoud (1 liter)

Artikelnummer: 7435152122165
Omschrijving

StoneTech Keramiek onderhoud is een product voor het dagelijkse onderhoud van keramische vloer- en wandtegels. Dankzij de speciale samenstelling van de StoneTech Keramiek onderhoud heeft dit een dubbele werking: grondig reinigen en onderhoud tegelijkertijd. Verbetert de kleur en glans. Laat tevens een vuilafstotende laag achter.

Gebruiksaanwijzing
Verdun 30-50ml StoneTech Keramiek onderhoud met één liter water en breng dit gelijkmatig aan op de tegels met een mop of doek. Laat dit drogen en wrijf het op met een droge en schone doek voor de glans.

Voorraad:100
Prijs is inclusief BTW
€ 22,90
Tags

Cortlever - Agricola

COVID-19 UPDATE

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die hier en elders worden getroffen zijn ongekend. Het is daarom nu voor Cortlever - Agricola van groot belang om nog alerter te zijn en bewustwording te creëren bij onze klanten, collega’s, freelancers en leveranciers over verder besmettingsgevaar en de bijbehorende consequenties. Daarom willen we je via deze weg informeren over ons coronavirus-beleid.

Vanaf 3 maart zijn onze showrooms op afspraak weer geopend. Een afspraak is telefonisch via 020-6993558 of via e-mail sales@cortlever.nl eenvoudig te maken.

LEES MEER