Showroom grafmonumenten in Diemen

In onze toonkamer in en tuin in Diemen hebben wij een ruim assortiment grafstenen.Heeft u specifieke wensen voor uw grafmonumenten in Diemen en omstreken? Wij verwelkomen u graag in onze showroom te Diemen. Natuurlijk kunt u ons voor al uw vragen contacten. Kom gerust langs of neem contact met ons op.

 

Neem direct contact op

Locatie en routebeschrijving in Google Maps

Heeft u vragen? Vul dan het formulier in. Na ontvangst van uw verzoek nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u rechtstreeks contact, dan kunt u ons bereiken op: 020-6993558.

Stel uw vraag

VERZENDEN

Cortlever - Agricola

COVID-19 UPDATE

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die hier en elders worden getroffen zijn ongekend. Het is daarom nu voor Cortlever - Agricola van groot belang om nog alerter te zijn en bewustwording te creëren bij onze klanten, collega’s, freelancers en leveranciers over verder besmettingsgevaar en de bijbehorende consequenties. Daarom willen we je via deze weg informeren over ons coronavirus-beleid.

Vanaf 3 maart zijn onze showrooms op afspraak weer geopend. Een afspraak is telefonisch via 020-6993558 of via e-mail sales@cortlever.nl eenvoudig te maken.

LEES MEER