Showroom natuursteen in Diemen

Kennis maken met het materiaal natuursteen kunt u het best in onze showroom in Diemen. Cortlever-Agricola heeft daar een groot assortiment aan natuurstenen toepassingen. U kunt daar marmeren vloeren keuren, specifieke afwerkingen bewonderen en onder het genot van een kopje koffie kennis maken met de specialisten. Wij hebben een ruime sortering aan vloeren, aanrechtbladen en grafmonumenten in onze showroom tentoongesteld staan zodat u direct kunt ervaren wat het materiaal u te bieden heeft. Kom gerust langs of neem contact met ons op.

 

Neem direct contact op

Locatie en routebeschrijving in Google Maps

Heeft u vragen? Vul dan het formulier in. Na ontvangst van uw verzoek nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u rechtstreeks contact, dan kunt u ons bereiken op: 020-6993558.

Stel uw vraag

VERZENDEN

Cortlever - Agricola

COVID-19 UPDATE

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die hier en elders worden getroffen zijn ongekend. Het is daarom nu voor Cortlever - Agricola van groot belang om nog alerter te zijn en bewustwording te creëren bij onze klanten, collega’s, freelancers en leveranciers over verder besmettingsgevaar en de bijbehorende consequenties. Daarom willen we je via deze weg informeren over ons coronavirus-beleid.

Om drukte op piekmomenten zoveel mogelijk te voorkomen, stellen wij het op prijs wanneer u vooraf een afpraak maakt, deze is telefonisch 020-6993558 of via e-mail sales@cortlever.nl eenvoudig te maken.

LEES MEER