Steenhouwerij Botterman-de Ruig is van origine een familiebedrijf met een historie van meer dan 100 jaar.

Cortlever – Agricola BV heeft in januari 2000 de bedrijfsactiviteiten van Steenhouwerij Botterman-de Ruig overgenomen. Cortlever – Agricola is gevestigd op het industrieterrein Verrijn Stuart, gelegen aan de Visseringweg 68 te Diemen. Op deze locatie hebben wij de beschikking over een ruime werkplaats met alle benodigde machines voor het verwerken van natuursteen. Stijlvolle gevels en puien, robuuste dorpels en neuten, onverslijtbare vloeren en trappen, fraaie aanrechtbladen en wastafelbladen, mooie vensterbanken, gepaste gedenkstenen… wij kunnen het allemaal maken. Met veel toewijding en ambachtelijk vakmanschap. En met de modernste machines, de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen.

Op deze site krijgt u een indruk van ons werk en treft u informatie over natuursteen. Wilt u meer weten of heeft u specifieke vragen? Neem contact met ons op.

bdr-botterman-de-ruig-pand
bdr-toonzaal
bdr-werken
bdr-werkplaats
bdr-interieur
bdr-aan-het-werk

Cortlever - Agricola

COVID-19 UPDATE

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die hier en elders worden getroffen zijn ongekend. Het is daarom nu voor Cortlever - Agricola van groot belang om nog alerter te zijn en bewustwording te creëren bij onze klanten, collega’s, freelancers en leveranciers over verder besmettingsgevaar en de bijbehorende consequenties. Daarom willen we je via deze weg informeren over ons coronavirus-beleid.

Vanaf 3 maart zijn onze showrooms op afspraak weer geopend. Een afspraak is telefonisch via 020-6993558 of via e-mail sales@cortlever.nl eenvoudig te maken.

LEES MEER