StoneTech heeft een breed scala aan steenhouwersbenodigdheden

Bestel StoneTech natuursteen onderhoudsmiddel gemakkelijk via onze webshopStonetech is een leverancier met hoog gekwalificeerde producten, voor al uw natuursteen. StoneTech heeft een breed scala aan steenhouwersbenodigdheden: onderhoudsmiddelen voor natuursteen. Onze kracht ligt er mede in dat er voortdurend uit voorraad wordt geleverd, waardoor je de klant zelden of nooit 'nee' hoeft te verkopen.

Bestel uw onderhoudsmiddel voor natuursteen, keramiek en composiet gemakkelijk via onze webshop

Voor de aankoop van StoneTech onderhoudsproducten verwijzen wij u graag naar onze webwinkel. Uiteraard kunt u deze producten ook afhalen bij ons kantoor in Diemen.

 

Bestel direct

  • StoneTech natuursteen aanrechtbladen onderhoudset
  • StoneTech hardsteen aanrechtblad onderhoudset
  • StoneTech natuursteen vloerwas 1 liter
  • StoneTech Micro Stone kleurverdieper natuursteen
  • StoneTech Stone Sealer impregneermiddel voor natuursteen

Cortlever - Agricola

COVID-19 UPDATE

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die hier en elders worden getroffen zijn ongekend. Het is daarom nu voor Cortlever - Agricola van groot belang om nog alerter te zijn en bewustwording te creëren bij onze klanten, collega’s, freelancers en leveranciers over verder besmettingsgevaar en de bijbehorende consequenties. Daarom willen we je via deze weg informeren over ons coronavirus-beleid.

Vanaf 3 maart zijn onze showrooms op afspraak weer geopend. Een afspraak is telefonisch via 020-6993558 of via e-mail sales@cortlever.nl eenvoudig te maken.

LEES MEER