Wij denken graag met u mee

Bij Cortlever-Agricola adviseren we u graag uitgebreid welke materialen voor welke toepassing geschikt zijn. In onze showroom treft u vele steenmonsters en voorbeelden. Vertel ons uw wensen en ideeën en wij denken met u mee. Vervolgens stellen we een vrijblijvende offerte voor u op.

Nadat u ons uw opdracht hebt verstrekt gaan wij voor u aan de slag met inmeten (indien gewenst), materialen bestellen (voor zover niet op voorraad) en vervaardigen. Volgens afspraak kunt u het dan komen afhalen, laten bezorgen of desgewenst door onze vakkundige stellers laten plaatsen.

Al het benodigde materiaal voor het bevestigen, zoals lijmen en kitten, kunt u bij ons verkrijgen. Dat geldt ook voor de speciale onderhoudsmiddelen. Bestellen kan eenvoudig in onze webwinkel.

carrara-2360-1
natuursteen-toepassingen-05-1
aankooptraject-natuursteen-cortlever-02
cortlever-bus-en-aanhanger
aankooptraject-natuursteen-cortlever-01

Cortlever - Agricola

COVID-19 UPDATE

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die hier en elders worden getroffen zijn ongekend. Het is daarom nu voor Cortlever - Agricola van groot belang om nog alerter te zijn en bewustwording te creëren bij onze klanten, collega’s, freelancers en leveranciers over verder besmettingsgevaar en de bijbehorende consequenties. Daarom willen we je via deze weg informeren over ons coronavirus-beleid.

Vanaf 3 maart zijn onze showrooms op afspraak weer geopend. Een afspraak is telefonisch via 020-6993558 of via e-mail sales@cortlever.nl eenvoudig te maken.

LEES MEER