Marmorkitt 1000 Trans L-Spez Honing 900

Artikelnummer: 11.21.00
Omschrijving

L-special consistentie = gel-achtige, honingkleurige vulpasta voor het verlijmen en vullen van natuursteen. Goed bij te kleuren met AKEMI kleurpigment voor polyester. Een van de meest populaire polyesterlijmen ter wereld. Vloeibare consistentie: vloeibare honingkleurige transparante lijm voor het verlijmen van natuursteenplaten, of voor het versterken van natuursteenplaten met glasweefsel (lamineren) en voor het vervaardigen van een gesteentevervangmiddel met steengruis en zand.

Verharderpasta van 30 gram is inbegrepen.

Ook verkrijgbaar in 2 kilo blik, passend in het doseerapparaat. Goedkoop, snel en gemakkelijk.

Voorraad:99
Prijs is inclusief BTW
€ 19,50
Tags

Cortlever - Agricola

COVID-19 UPDATE

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die hier en elders worden getroffen zijn ongekend. Het is daarom nu voor Cortlever - Agricola van groot belang om nog alerter te zijn en bewustwording te creëren bij onze klanten, collega’s, freelancers en leveranciers over verder besmettingsgevaar en de bijbehorende consequenties. Daarom willen we je via deze weg informeren over ons coronavirus-beleid.

Vanaf 3 maart zijn onze showrooms op afspraak weer geopend. Een afspraak is telefonisch via 020-6993558 of via e-mail sales@cortlever.nl eenvoudig te maken.

LEES MEER