Natuurstenen keukenbladen voor je IKEA keuken
Klassieke keuken voorzien van natuurstenen werkblad
Op maat gemaakte keukenbladen in verschillende kleuren en materialen
Aanrechtbladen van natuursteen voor je nieuwe keuken of renovatie
Keukenbladen van graniet, Belgisch hardsteen, composiet, keramiek en Dekton voor je nieuwe keuken
Persoonlijk advies over keukenbladen van natuursteen bij Cortlever - Agricola
Aanrechtbladen voor je nieuwe keuken of keukenrenovatie

Ben je van plan om een nieuwe keuken te plaatsen of je huidige keuken te renoveren? Dan is het uitkiezen van het juiste natuurstenen aanrechtblad heel belangrijk. Wij hebben een groot aantal soorten natuursteen in huis en produceren de keukenbladen op maat in onze eigen zagerij. Maak direct een afspraak zodat wij je kunnen adviseren!

Natuurstenen keukenbladen voor je IKEA keuken

Je gaat een IKEA keuken plaatsen maar wil toch graag een persoonlijke gevoel hebben bij het eindproduct? Die unieke touch kun je eenvoudig toevoegen door een volledig op maat gemaakt keukenblad aan te schaffen. Wij maken ze zelf in onze werkplaats met behulp van de meest moderne machines. Bel ons direct voor persoonlijk advies!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Je keukenblad zo snel mogelijk plaatsen én vooraf een offerte ontvangen? Dat is geen probleem en handig want dan weet je waar je aan toe bent. Klik hier om direct online een vrijblijvende offerte aan te vragen.

 

 

Natuurstenen keukenbladen, dé aanvulling op je IKEA keuken!

Als je bij een meubelgigant als IKEA een nieuwe keuken wilt kopen maar tegen een geringe keus aan aanrechtbladen aanloopt hoeft dat geen probleem te zijn. Er is gelukkig volop de mogelijkheid om apart natuurstenen keukenbladen op maat aan te schaffen die perfect aansluiten op je IKEA keuken. Je werkblad is het centrale punt in je keuken want werkelijk alles gebeurt hier: snijden, koken, afwassen, noem het maar op. Het is dus heel belangrijk dat je nieuwe keuken een keukenblad van natuursteen heeft van de hoogste kwaliteit. Bovendien creëer je door zelf een keukenblad te installeren dat niet van IKEA afkomstig is een look die uniek is, je keuken is daarmee in één klap op maat gemaakt, helemaal van jou!

Cortlever-argicola_natuursteen_hero

Persoonlijk advies over keukenbladen van natuursteen bij Cortlever - Agricola

Het combineren van een een uniek keukenblad van natuursteen met je IKEA keuken is makkelijker dan je denkt en wij zijn door de centrale ligging van onze showroom in Diemen, dé specialist in de regio Amsterdam, het Gooi en Utrecht. Het plaatsen van voordelig geprijsde, losse keukenbladen in IKEA keukens is een heuse trend waar we veel mee te maken krijgen, dus we zijn bij uitstek de zaak bij jou in de buurt waar je terecht kunt voor advies op maat. Net die ene persoonlijke touch die het verschil maakt is iets waar je gegarandeerd nooit spijt van zult krijgen. Hoewel het installeren van werkbladen in een IKEA keuken relatief eenvoudig is, adviseren wij je graag over de installatie en indien nodig bieden wij de service van het installeren ook zelf aan.

Graniet Belgisch hardsteen composiet keramiek Dekton keukenbladen
IKEA keuken uitzoeken uniek maken met natuurstenen aanrechtblad
Granieten keukenblad achterwand renovatie keuken
Op maat gemaakte keukenbladen in verschillende kleuren en materialen
Natuurstenen aanrechtblad particulier Amsterdam
Natuurstenen keukenbladen, dé aanvulling op je IKEA keuken!
Moderne nieuwe-keuken natuursteen aanrechtblad kookeiland
Klassieke keuken voorzien van natuurstenen werkblad in Amsterdam
Nieuw natuurstenen kookeiland werkblad in keuken te Amsterdam

Op maat gemaakte keukenbladen in verschillende kleuren en materialen 

De keuze aan natuursteen keukenbladen - zowel qua kleur als qua materiaal - is bij ons enorm, veel groter dan bij IKEA en we maken ze zelf in onze werkplaats in Diemen (vlakbij Amsterdam en centraal gelegen in Nederland) met de meest moderne machines. Je kunt bij ons maatwerk keukenbladen van onder andere de volgende materiaalsoorten bestellen:

 • Graniet
 • Marmer
 • Belgisch hardsteen
 • Composiet

Op de pagina natuursteensoorten overzicht vind je een overzicht van de verschillende soorten die wij kunnen leveren en toepassen. 

Cortlever-argicola_natuursteen_hero
Graniet

Graniet is een gestold gesteente van ongekende hardheid. Het wordt op allerlei verschillende plekken ter wereld gewonnen en die geografische verspreiding is de oorzaak van een zeer grote diversiteit als het gaat om de kleur en structuur van het materiaal. De hardheid en bijzondere structuur geven granieten keukenbladen een oerdegelijke uitstraling, zowel wat betreft look als qua kwaliteit. Graniet blijft onverminderd populair als het gaat om eerlijk geprijsde, op maat gemaakte werkbladen.

Marmer

Eén van de trends voor werkbladen van dit moment is marmer. De uitstraling van het materiaal is klassiek en stijlvol, iets wat een groot deel van onze klanten aanspreekt. Hoewel het misschien vreemd klinkt als je het over zo’n oud gesteente hebt, is de kwaliteit van marmer voor keukens de afgelopen jaren zelfs nog verbeterd doordat Italiaanse producenten een methode hebben ontwikkeld waardoor marmer permanent vlekvrij gemaakt kan worden. En dat is natuurlijk ontzettend handig als het om je keuken gaat!

Belgisch hardsteen 

Als je op zoek bent naar een keukenblad met een chique uitstraling dan is Belgisch hardsteen wellicht de uitkomst voor jou. De fossiele samenstelling van het gesteente geven je keukenblad bovendien een dynamisch uiterlijk dat zowel in een moderne hoogglans keukens als meer moderne settings uitstekend tot zijn recht komt. Met andere woorden: Belgisch hardsteen is breed inzetbaar ongeacht wat voor stijl keuken je voor ogen hebt!

Composiet

Composiet aanrechtbladen zijn samengestelde aanrechtbladen die bestaan uit gerecycled graniet, kwarts en harsen. Hoewel een composiet werkblad dus natuursteen bevat, is het in feite een industrieel product waarbij natuursteen een belangrijke component vormt. Composiet keukenbladen zijn, dankzij het productieproces, oersterk en in alle mogelijke kleuren te verkrijgen. De werkbladen worden gepolijst, gebrand of gezoet geleverd.

Maatwerk keukenblad bij je IKEA keuken

De voordelen op rij:

 • Je IKEA-keuken krijgt een uniek uiterlijk
 • Uitstekende kwaliteit aanrechtbladen
 • Grote en diverse voorraad natuursteen in uiteenlopende kleuren 
 • Showroom en werkplaats centraal gelegen in Nederland
 • Slechts op 6 km vanaf vestiging IKEA Amsterdam
 • Eigen zagerij waar bladen met de modernste machines worden gemaakt 
 • Eerlijke prijs/kwaliteit verhouding
 • Keukenbladen zijn snel leverbaar
 • Montage mogelijk indien gewenst
 • Wij verstrekken NOA-Afbouwgarantie en NOA-Natuursteengarantie.

Neem contact op

Uitstekende kwaliteit kookeiland aanrechtbladen Amsterdam Diemen
Indien gewenst verzorgen wij de montage van uw natuursteen werkbladen
Natuursteen verwerken keukenblad werkplaats en showroom in Amsterdam
Eerlijke prijs kwaliteit verhouding aanrechtblad particulier
Grote en diverse voorraad natuursteen in uiteenlopende kleuren
Grote en diverse voorraad natuursteen keukenbladen in uiteenlopende kleuren
Werkplaats aanrechtbladen natuursteen Diemen Amsterdam
Je IKEA-keuken krijgt een uniek uiterlijk met onze natuursteen aanrechtbladen
Keukenbladen van natuursteen zijn snel leverbaar in regio Amsterdam en omstreken

Gratis en geheel vrijblijvende prijsopgave

Geef je maten en wensen door, dan maken we graag een offerte voor je. Vul hieronder je gegevens zo compleet mogelijk in. Je gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Eventueel kun je tekeningen van de bestaande of nieuwe IKEA-keuken direct toevoegen (uploaden). Wij nemen daarna contact met je op.

VERZENDEN

Hoe onderhoud je een aanrechtblad van natuursteen?

Het onderhoud van een natuurstenen werkblad is vrij simpel. Afdoen met een sopje waarmee het weer vlek- en vetvrij wordt gemaakt. De normale onderhoudsmiddelen zijn daarvoor geschikt. Veel keukenbladen worden standaard geïmpregneerd geleverd, dat voorkomt dat stoffen in het blad trekken en zorgen voor vervelende verstoringen in de vorm van vlekken. Bij tijd en wijle moet het geïmpregneerde aanrechtblad worden bijgewerkt. Hiervoor verkopen wij speciale onderhoudsmiddelen in onze webshop die oppervlakkige beschadigingen camoufleren, bescherming bieden tegen vlekken en verontreiniging. Maar ook middelen die vet, was en vuil van marmer, marmercompositie, graniet, en andere natuursteen aanrechtbladen verwijderen.

StoneTech hardsteen keukenbladen onderhoud set

StoneTech Hardsteen Aanrechtblad Onderhoud Set

Dit onderhoudsmiddel is speciaal ontwikkeld om uw keukenblad nieuw leven in te blazen en deze optimaal te beschermen. StoneTech Hardsteen Aanrechtblad Onderhoud Set bestaat uit de volgende twee onderdelen:

 • StoneTech Natuursteen Werkbladreiniger verwijdert vet, was en vuil van marmer, marmercompositie, graniet, en ander natuursteensoorten.
 • StoneTech Hardsteen Olie is een olie die hardsteen onderhoudt en beschermt. Het beschermt tegen vlekken en verontreiniging. Het verdiept de kleur van de steen en geeft een donker gezoet effect. Tevens camoufleert het oppervlakkige beschadigingen.

koop

StoneTech natuursteen aanrechtbladen onderhoud set

StoneTech natuursteen aanrechtbladen onderhoud set

Natuursteen onderhoudsmiddel speciaal voor het dagelijks onderhoud van uw natuursteen werkbladen. StoneTech Natuursteen Aanrechtbladen Onderhoud Set bestaat uit twee producten:

 • StoneTech Natuursteen Werkbladreiniger verwijdert vet, was en vuil van marmer, compositie, graniet en andere natuursteen soorten.
 • StoneTech Natuursteen Impregneer is een impregneermiddel dat keukenbladen van marmer en alle andere soorten natuursteen beschermt tegen vlekken veroorzaakt door o.a. olie, vet, wijn en koffie.

koop

Dealerschappen