HMK P324 Edelzeep -vloerzeep- flacon 1 ltr

Artikelnummer: P324-1L
Omschrijving

HMK P324 Edelzeep Vloerzeep is een dagelijks onderhoudsproduct van uw natuurstenenvloer. De zeep is gemaakt op basis van natuurzeep (concentraat). De HMK P324 Edelzeep beschikt over zeer actieve bestandsdelen die zorgen voor een snelle en grondige reiniging en tevens verzorging van alle oppervlakken van natuur- en kunststeen, vloeren van cotto, baksteentegels, klinkers, kleitegels en niet geglazuurde tegels. Door de natuurlijke bestandsdelen van de HMK P324 Edelzeep zorgt dit voor een optimale kleur en structuur van de tegels. Dit P324 is tevens geschikt voor de muur en geeft zowel de muur- als vloeroppervlak een glanzend aanzien. Bij regelmatig gebruik van de vloerzeep wordt het behandelde oppervlak minder gevoelig voor vlekken en kunnen gemakkelijker worden onderhouden. Doordat de HMK P324 Edelzeep beschikt over wateroplosbare bestandsdelen worden grauwsluiers voorkomen en blijven op het materiaal geen lagen meer achter.

Gebruiksaanwijzing

De HMK P324 Edelzeep verdunnen met warm watern ca. 25 a 50 ml per 10L. De vloerzeep aanbrengen met een dweil of een mop en hiermee normaal dweilen of moppen. De HMK P324 Edelzeep hoeft niet met een droge doek te worden afgenomen. Bij nieuwe vloer raden wij aan iets meer Edelzeep toe te voegen als met een normale vloer.

Voorraad:98
Prijs is inclusief BTW en verzendkosten
€ 16,50

Cortlever - Agricola

COVID-19 UPDATE

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die hier en elders worden getroffen zijn ongekend. Het is daarom nu voor Cortlever - Agricola van groot belang om nog alerter te zijn en bewustwording te creëren bij onze klanten, collega’s, freelancers en leveranciers over verder besmettingsgevaar en de bijbehorende consequenties. Daarom willen we je via deze weg informeren over ons coronavirus-beleid.

Om drukte op piekmomenten zoveel mogelijk te voorkomen, stellen wij het op prijs wanneer u vooraf een afpraak maakt, deze is telefonisch 020-6993558 of via e-mail sales@cortlever.nl eenvoudig te maken.

LEES MEER