HMK S242 Kleurverdiepende bescherming - 1 ltr

Artikelnummer: S242-1L
Omschrijving

HMK S242 Kleurverdiepende bescherming is een speciaal impregneermiddel welke gebruiksklaar is. Door het impregneren met de S242 wordt binnendringen van water en vuil voorkomen bij natuurstenen oppervlakken, marmercompisiet, kunststeen en terrazzo binnens- of buitenshuis. Ook zeer geschikt voor gepolijste oppervlakken. Met de HMK S242 Kleurverdiepende bescherming wordt de kleur en structuur van het oppervlak optimaal benadrukt.

Gebruiksaanwijzing

Voordat u de HMK S242 Kleurverdiepende bescherming aanbrengt dient u de vloerwarming uit te schakelen en de vloer te laten afkoelen tot zijn natuurlijke tempratuur. Ook dient u de vloer eerst grondig te reinigen en deze laten drogen. Breng nu de S242 aan met een zachte kwast of roller met korte haren in een ruime hoeveelheid, maar wel gelijkmatig op de zuigende ondergrond. Sterk zuigende oppervlakken dient u na ca. 24 uur opnieuw te behandelen. Bij zwak zuigende oppervlakken moet overtollig s242 met tissuepapier volledig worden verwijderd voordat dit is ingedroogd. Het achtergebleven droge bestanddeel is niet schadelijk voor de gezondheid. Droogtijd bedraagt ca. 4-6 uur.

Verbruik

HMK S242 Kleurverdiepende bescherming ca. 5-20 m²/liter.

Voorraad:98
Prijs is inclusief BTW
€ 26,50

Cortlever - Agricola

COVID-19 UPDATE

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die hier en elders worden getroffen zijn ongekend. Het is daarom nu voor Cortlever - Agricola van groot belang om nog alerter te zijn en bewustwording te creëren bij onze klanten, collega’s, freelancers en leveranciers over verder besmettingsgevaar en de bijbehorende consequenties. Daarom willen we je via deze weg informeren over ons coronavirus-beleid.

Vanaf 3 maart zijn onze showrooms op afspraak weer geopend. Een afspraak is telefonisch via 020-6993558 of via e-mail sales@cortlever.nl eenvoudig te maken.

LEES MEER