StoneTech Natuursteen Impregneer (1.000 ml)

Artikelnummer: STNAIM1000
Omschrijving

StoneTech Natuursteen Impregneer 1 Liter
Verbruik: ca. 10-15 m² per liter

UFI code: RR20-507U-H00Y-UQYR

StoneTech Natuursteen Impregneer is een impregneermiddel dat marmer en andere natuursteen soorten beschermt tegen vlekken veroorzaakt door o.a. olie, vet, wijn en koffie. Tevens beschermt Natuursteen Impregneer het oppervlak tegen roetaanslag en schimmels. Na behandeling kan het vuil met een doek worden afgenomen.
StoneTech Natuursteen Impregneer is bruikbaar als enige bescherming tegen vlekken op gepolijst, ongepolijst, gebrand en poreus natuursteen. Natuursteen Impregneer is ook bruikbaar op verticale oppervlakken om het te beschermen tegen het intrekken van o.a. graffiti en aanplakbiljetten en het vereenvoudigt het verwijderen hiervan.
StoneTech Natuursteen Impregneer verandert de eigenschappen van marmer en natuursteen niet. Daarom blijft voorzichtigheid met zuren, vruchtensappen en azijn geboden.

Gebruiksaanwijzing


StoneTech natuursteen impregneer aanbrengen op het oppervlak. Gelijkmatig verdelen met een pluisvrije doek. Afhankelijk van de poreusheid van het materiaal zijn 1 tot 3 behandelingen nodig. De behandeling is volledig als de laatst aangebrachte laag 12 uur niet meer impregneert en gedeeltelijk op het oppervlak blijft liggen. De overmaat kan eventueel worden verwijderd met terpentine. Tijdens deze werkzaamheden is het van belang dat er een goede ventilatie is.
De vloer dient vooraf te woorden schoongemaakt. Hiervoor raden wij StoneTech Vloerreiniger aan (012270)

Verbruik: ca. 10-15 m² per liter

UFI code: RR20-507U-H00Y-UQYR

Voorraad:15
Prijs is inclusief BTW
Aantal in een verpakking: 1
€ 71,00