HMK R155 - Intensieve reiniger zonder zuur - Moeller 1 L

Artikelnummer: R155-1L
Omschrijving

De HMK R155 Grondreiniger is een speciaal reinigingsmiddel voor natuur- en kunststeen binnens- en buitenshuis. De R155 verwijdert bouwvervuiling, dispersiekleuren, zelfglanzende lagen, resten van oude onderhoudsmiddelen, oliën, vetten en lichte cementsluiers. De HMK R155 Grondreiniger is speciaal ontwikkeld om een natuursteenvloer of oppervlak schoon te maken. Zeker wanneer u van plan bent de vloer hierna te impregneren of te behandelen met een kleurverdieper.

Gebruiksaanwijzing

Voordat u aan de slag gaat met de HMK R155 Grondreiniger dient u de vloerverwarming uit te schakelen en de vloer te laten afkoelen naar zijn natuurlijke tempratuur. Verdun hierna de HMK R155 in een verhouding van 1:2 tot 1:10 met water. De verhouding is afhankelijk van de hoeveelheid vuil die aanwezig is. Bewerk daarna het oppervlak met een schrobber, borstel of een geschikte pad. Laat hierna het reinigingsmiddel circa 10 min inwerken (niet laten indrogen). Bewerk de natuurstenen vloer hierna met helder water.

Verbruik

HMK R155 Grondreiniger zuurvrij ca. 10-30 m²/liter.

Voorraad:98
Prijs is inclusief BTW en verzendkosten
€ 21,50

Cortlever - Agricola

COVID-19 UPDATE

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die hier en elders worden getroffen zijn ongekend. Het is daarom nu voor Cortlever - Agricola van groot belang om nog alerter te zijn en bewustwording te creëren bij onze klanten, collega’s, freelancers en leveranciers over verder besmettingsgevaar en de bijbehorende consequenties. Daarom willen we je via deze weg informeren over ons coronavirus-beleid.

Om drukte op piekmomenten zoveel mogelijk te voorkomen, stellen wij het op prijs wanneer u vooraf een afpraak maakt, deze is telefonisch 020-6993558 of via e-mail sales@cortlever.nl eenvoudig te maken.

LEES MEER